Ochranná známka a jej hodnota - Križan, Martin
Objasnenie pojmov: ochranná známka, značka, obchodná značka, obchodné meno. Ohodnocovanie ochrannej známky. Charakteristika nákladovej, porovnávacej a výnosovej metódy ohodnocovania ochrannej známky. Rozdiel medzi ochrannou známkou a obchodným menom.