Rozvoj vidieka - operačný program
Operačný program rozvoja vidieka na roky 2007 až 2013 bol schválený vládou SR v marci 2007 a odoslaný do Bruselu (EK) na odsúhlasenie. Koordinácia, riadenie a financovanie Operačného programu. Národná koncepcia rozvoja vidieka - priority. Implementácia programu, opatrenia.