Metódy benchmarkingu spoločenskej zodpovednosti - Bielik, Rastislav
Plnenie cieľov firmy. Hodnotenie výkonnosti a úspešnosti firmy v oblasti spoločenskej zodpovednosti. Charakteristika benchmarkingu. Predstavenie štyroch rôznych prístupov k benchmarkingu CSR.