Význam poistenia pohľadávok v Slovenskej republike - Marko, Peter
Zhodnotenie významu poistenia pohľadávok a analýza situácie na trhu poistenia pohľadávok v SR. Riziká spojené so splatením pohľadávok a ich poistenie. Vývoj zahraničného obchodu v bývalom Československu a v Slovenskej republike a potreba poistenia pohľadávok. Poistenie pohľadávok v SR - prehľad o konkurzoch v SR. Podiel jednotlivých subjektoch na hrubom predpísanom poistnom pri poistení pohľadávok v SR.