Zdravotníctvo - Beer, Gabriel
Nové zákony pacientom vyššiu kvalitu neprinesú. Poriadok vo financiách sa nespraví. Problematická otázka existencie súkromných zdravotných poisťovní - názor vlády verzus názor poisťovní. Rozdiely medzi poisťovňami sa hľadajú ťažko. Prestupy poistencov.