Vplyv legislatívneho prostredia na podnikateľskú sféru v SR - Jakubec, Vladimír
Regulačné prostredie a jeho vplyv na hospodárstvo. Kvalita a kvantita legislatívy a regulácií na Slovensku. Legislatívny proces na Slovensku. Skutočné fungovanie. prípadne nefungovanie hodnotenia dopadov prijímanej legislatívy na Slovensku.