Typológia a monitoring podnikateľského prostredia - Kovaľov, Andrej
Typológia podnikateľského prostredia. Schéma klasifikácie typov podnikateľského prostredia. Potreba a cieľ monitoringu na zhodnotenie situácie pre podnikanie. Fázy algoritmu monitoringu podnikateľského prostredia.