Prostredie MSP a opatrenia na jeho podporu - Sirotka, Vladimír
Charakteristika šiestich základných princípov oblastí zlepšenia podmienok podnikania: 1. vytvorenie vhodného podnikateľského prostredia, 2. zníženie administratívnej zaťaženosti, 3. zlepšenie prístupu ku kapitálu, 4. zvýšenie konkurencie schopnosti MSP, 5. zlepšenie vzdelávania MSP, 6. zlepšenie priamej podpory štátu pre MSP.