Palestian small and medium enterprises: legal framework and support system - Iriqat, Raed
Charakteristika malého a stredného podnikania v kontexte Palestíny. Hlavné faktory vplývajúce na rast MSP. Analýza právneho systému v krajine vo vzťahu k MSP. Podporujúce systémy malého a stredného podnikania.