Spolupráca v regióne cestovného ruchu ako prepoklad sociálno-ekonomického rozvoja regiónov - Michálková, Anna, 1968-
Výhody a nevýhody spolupráce v regióne. Význam spolupráce v regionálnom cestovnom ruchu. Podpora regionálnej spolupráce v cestovnom ruchu v zásadách a princípoch podpory regionálneho rozvoja Európskej únie. Podpora spolupráce v regionálnom cestovnom ruchu v programových dokumentoch rozpočového obdobia 2007-2013 v Slovenskej republike.