Miera využitia obnoviteľných zdrojov energie vo vybraných krajinách Európskej únie - Woltemar, Richard
Nevyhnutnosť zmeny orietácie na obnoviteľné zdroje energie. Obnoviteľné zdroje: biomasa, veterná energia, vodná energia. Využitie obnoviteľných zdrojov v krajinách Európskej únie. Miera využitia jednotlivých obnoviteľných zdrojov energie vo Francúzsku, Nemecku a v Dánsku.