Príspevok k problematike distribučných kanálov v prostredí e-biznisu - Miklošík, Andrej
Distribúcia a distribučná politika ako nástroj marketingového mixu. Distribučné kanály v e-biznise. Trendy v distribučných stratégiách. Rozdiely medzi zameraním portálov výrobcu a obchodníka. Nové formy digitálnej distribúcie.