Priame zahraničné investície ako forma podpory regionálneho rozvoja v Slovenskej republike - Fabianová, Iveta
Priame zahraničné investície v krajinách s transformujúcou sa ekonomikou ako významný zdroj trvalého ekonomického rastu. Dôležitý nástroj pre rozvoj regionálnej politiky. Priemyselné parky s etablovanými investormi v SR. Zákon o podpore na zriadenie priemyselných parkov. Parky v SR vytvorené s podporou štrukturálnych fondov EÚ. Úspechy priemyselných parkov v SR.