Formy obstarania nehnuteľností pre MSP - Kováčová, Eva
Efektívne rozhodovanie podnikateľských subjektov ako financovať obstaranie nehnuteľností. Rôzne formy obstarania. Využitie vlastných alebo externých zdrojov. Charakteristika leasingu nehnuteľností jeho výhody. Leasing ako zatiaľ málo využívaný spôsob obstarania nehnuteľností.