Inštitucionálne a legislatívne zabezpečenie regionálneho rozvoja v kontexte reformy verejnej správy v Slovenskej republike - Repková, Denisa, 1983-
Zmeny v oblasti regionálneho rozvoja, ktoré so sebou prináša reforma verejnej správy a zhodnotenie dôsledkov týchto zmien. Inštitúcie regionálnej politiky do roku 2001 a od roku 2002. Vplyv reformných procesov vo verejnej správe na samosprávne kraje a ich kompetencie. Prehľad útvarov zodpovedných za regionálny rozvoj v samosprávnych krajoch. Dôsledky reformy verejnej správy v oblasti regionálneho rozvoja možno hodnotiť pozitívne.