Analýza všeobecnej hodnoty stavebných pozemkov v okrese Bratislava II - Kubica, Milan, 1958-
Cieľ ohodnotenia nehnuteľností. Stanovenie všeobecnej hodnoty. Charakteristika ceny a hodnoty. Stanovenie všeobecnej hodnoty pozemkov, Mestský okres Bratislava II: porovnávacia a výnosová metóda, metóda polohovej diferenciácie. Analýza územia mestskej časti Ružinov.