Výber ukazovateľov merania výkonnosti podniku pre vlastníkov - Hyránek, Eduard, 1955-
Východisko pre monitorovací a motivačný program správneho orgánu. Metódy merania výkonnosti a efektívnosti podniku vhodné pre vlastníkov. Ukazovatele rentability, trhovej hodnoty, ekonomického zisku.