Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor - Majorová, Miriam
IPSAS 11 - Zákazková výroba a IPSAS 12 - Zásoby. Vysvetlenie princípov uvedených v IPSAS 11 a 12. Porovnanie s novou metodikou účtovania a vykazovania vo verejnej správe, ktorá nadobudne účinnosť 1. januára 2008.