[Regionálny rozvoj, najnovšie teoretické koncepcie] - Strážovská, Helena
Recenzia na monografiu Regionálny rozvoj, novšie teoretické koncepcie. Kniha je obsahovo zameraná na päť samostatných teoretických a vedeckých pohľadov na problematiku regionálneho rozvoja. Je určená pre ekonómov, ale aj pre študentov vysokých škôl a pre vrcholových riadiacich pracovníkov.