Cenová regulace podle předpisů Evropských společenství - Bělohlávek, Alexander J.
Zmluva o založení ES, jej ciele a základné princípy. Základný princíp voľného pohybu tovarov. Cenová regulácia v rámci vecnej pôsobnosti Európskeho združenia uhlia a ocele.