Význam a postavenie plánovania podniku - Tóthová, Alena, 1968-
Charakteristika procesu plánovania. Klasifikácia základných funkcií riadenia. Konštruktivistický a systémovo evolučný prístup. Rozdiely medzi plánovaním a rozpočtovaním.