Príjmové nerovnosti v Slovenskej republike - Ošková, Silvia, 1979-
Problematika príjmových nerovností dokumentovaná vybranými štatistickými ukazovateľmi. Priemerné hodinové zárobky podľa hlavných tried, podľa odvetví, podľa pohlavia, podľa vzdelania, podľa krajov.