Veda a výskum ako hnací motor znalostnej ekonomiky vo svetle Lisabonskej stratégie - Gonda, Vladimír
Lisabonská stratégia a budovanie znalostnej ekonomiky. Investície do vedy a výskumu v EÚ. Lisabonský proces a Slovensko. Hodnotenie výkonu krajín EÚ v jednotlivých oblastiach Lisabonskej stratégie.