Nezamestnanosť ako indikátor ekonomického procesu - Pechová, Michaela, 1977-
Nezamestnanosť ako sociálno-ekonomický jav. Definícia nezamestnanosti, príčiny nezamestnanosti. Metodiky vykazovania nezamestnanosti. Evidovaná nezamestnanosť, nezamestnanosť podľa výberového zisťovania pracovných síl.