Komparácia výkonnosti firiem vo vybraných odvetviach ekonomiky Slovenska prostredníctvom vybraných metód - Neumannová, Anna
Hodnotenie vybraných odvetví hospodárstva SR prostredníctvom viacerých metód, ktoré sú založené na báze riadenia hodnoty podniku ako aj na princípe ukazovateľov finančno-ekonomickej analýzy spracovaných prostredníctvom multikriteriálneho vyhodnocovania variantov. Využitie ukazovateľa EVA a priemerných kapitálových nákladov.