Hodnotenie hospodárskej a právnej kovergencie SR - Tučník, Miroslav
Konvergencia v hospodárskej oblasti - vývoj inflácie, vývoj rozpočtovej politiky. Právna konvergencia. Konvergenčná správa v roku 2008 bude zahŕňať aj hodnotenie Slovenska v oblasti hospodárskej a právnej konvergencie. Očakáva sa, že bude obsahom podobná konvergenčným správam za roky 2002, 2004, 2006.