Klastry v transformaci regionů - pět let poté - Skokan, Karel
Pojem klaster (cluster). Teoretické východiská klastrov a ich rozpracovanie v teórii súčasných českých ekonómov. Postavenie klastrov v rozvojových politikách EÚ a ČR.