Účtovanie a vykazovanie obchodovania s finančnými nástrojmi pre klienta v účtovníctve obchodníka s cennými papiermi - Boušková, Dagmar
Účtovanie obchodovania obchodníka s cennými papiermi, ktoré zaobstaral pre klienta, na podsúvahových účtoch. Obstarávanie kúpy a predaja cenných papierov pre klienta. Riadenie portfólia klienta. Emisia cenných papierov pre klienta. Úschova, správa a uloženie cenných papierov pre klienta.