Aplikace zobecněných vícefaktorových reálných opcí ve finančním rozhodování podniků - Zmeškal, Zdeněk
Vymedzenie pojmu a problematika reálnych opcií. Odvodenie, popis a aplikácia metodológie reálnych opcií pri oceňovaní firiem a hodnotení investičných projektov.