Zmeny účtovných zásad a účtovných metód a ich zobrazenie v účtovníctve podnikateľa - Šulovská, Miriama, 1980-
Základné zásady účtovníctva v globálnej ekonomike. Vymedzenie pojmu účtovné metódy. Povinnosti účtovnej jednotky. Formálna a vecná kontinuita. Zmeny účtovných zásad. Ilustračný príklad.