Zdaňovanie závislej činnosti v Českej republike a na Slovensku - Čermáková, Anna
Porovnanie zdaňovania príjmov zo závislej činnosti v Českej a Slovenskej republike. Legislatívny pohľad na problematiku zdaňovania príjmov zo závislej činnosti v ČR. Komparácia zdaňovania príjmov príjmov zo závislej činnosti v oboch republikách. Výpočet príkladov, ktoré konkretizujú a vysvetľujú rozdiely medzi zdaňovaním príjmov zo závislej činnosti v jednotlivých krajinách.