Technické detaily dotýkajúce sa zmeny podnikových informačných systémov pri prechode na euro - Fabian, Marián
Technické detaily, ktoré podnikové projektové tímy môžu zvážiť pri svojej analýze. Funkčné problémy spojené so zavedením eura. Problém vstupov a výstupov. Problémy rozhraní a konverzií. Technické pasce a problémy. Aplikácia riešení technických problémov na slovenské podmienky.