Novela Zákonníka práce účinná od 1. septembra 2007 - Macková, Zuzana
Dňa 1. septembra 2007 nadobudol účinnosť zákon č. 348/2007 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov, ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony. Hlavné dôvody novelizácie a prehľad najdôležitejších zmien.