Poistiteľnosť rizika informačných a komunikačných systémov - Krátka, Zuzana, 1968-
Analýza ICS rizík a ich poistiteľnosti v súčasnom období. Toto poistné odvetvie v sebe skrýva obrovský potenciál, a preto poisťovne vyvíjajú intenzívne úsilie, aby problémy s poistiteľnosťou ICS rizík dokázali čo najrýchlejšie vyriešiť.