Minimálne mzdové nároky zamestnanca garantované Zákonníkom práce po zmene minimálnej mzdy od 1. 10. 2007 - Strýčková, Jolana
Minimálna mzda za vykonanú prácu a celková minimálna cena práce. Dohodnutie mzdových podmienok. Sadzby minimálnych mzdových nárokov. Celková minimálna cena práce. Celková cena práce pri zamestnávaní občanov so zdravotným postihnutím. Minimálny priemerný zárobok na pracovnoprávne účely a z neho odvodené minimálne sumy mzdových zvýhodnení za prácu nadčas a za prácu vo sviatok. Minimálna suma mzdy za aktívnu časť pracovnej pohotovosti a náhrady za neaktívnu časť pracovnej pohotovosti.