Stručné poznámky k finančnej riskmetrike - Boďa, Martin
Vymedzenie pojmu riziko a finančné riziko. Kategórie a dimenzie finančného rizika. Definícia miery rizika. Koherentná miera rizika. Typológia základných mier rizika.