Porovnanie kointegračnej a korelačnej analýzy s aplikáciou na časové rady miery inflácie krajín V4 - Brestovanská, Eva
Skúmanie vzájomných vzťahov medzi časovými radmi miery inflácie krajín V4 klasicky pomocou regresnej (korelačnej) analýzy a porovnanie ich s výsledkami nového prístupu založeného na kointegračnej analýze.