Upgrading and diversification in the East European industry: competitive pressure and production networks in clothing industry - Pickles, John
Prieskum v odevnom priemysle v krajinách východnej Európy. Metódy a zdroje prieskumu. Výskum na Slovensku, Prešovský región. Integrácia v strednej a východnej Európe. Trh, pracovné náklady, mzdy, kvóty, globalizácia.