Meranie cenovej elasticity dopytu vybraných tovarov - Ščepková, Jana
Charakteristika elasticity dopytu. Výpočet elasticity dopytu a matematický tvar funkcie dopytu. Zobrazenie modelov funkcií dopytu 12%-ného piva ako jednoduché ekonometrické modely.