Prieskum uplatňovania marketingových stratégií zameraných na zákazníka v podnikoch služieb - Tršťanská, Alena
Skúsenosti s marketingom služieb. Rozvoj informačných technológií a internetu. Marketingové stratégie vzťahov so zákazníkmi. Vytvorenie dlhodobého vzťahu so zákazníkom. Realizácia prieskumu v rámci cieľovej skupiny, ktorú predstavovali podniky spotrebiteľských služieb.