Internetový marketing - Záleský, Ivan, 1979-
Analýzy rozširovania internetu. Prístup na internet. Prieskum frekvencie používania internetu. Grafická internetová reklama. Textová reklama. Prieskum trhu, predaj, distribúcia, doplnkové služby ako súčasti koncepcie internetového marketingu.