CRM aktivity/spoločný alebo zdieľaný marketing ziskového a neziskového sektora - Hajduch, Ľudovít
Charakteristika ziskového a neziskového marketingu. Prehľad prínosov a rizík spolupráce podnikateľského a neziskového sektora, príčiny nespolupráce a nedôvery. Dotazníkový prieskum. Poznanie pojmu CRM. Spojenie ziskového a neziskového sektora prostredníctvom spoločného marketingu.