Postupy riešenia krízovej situácie v oblasti financií vo firme - Rybárová, Daniela, 1967-
Prejavy finančnej krízy vo firme. Všeobecné postupy riešenia krízy vo firme. Vyhlásenie krízového stavu a zabezpečenie poriadku. Zostavenie krízového tímu a vymedzenie právomocí. Krízový manažment. Krízové riadenie. Analýza situácie, zastavenie pádu firmy. Diagnostikovanie skutočných príčin krízy. Zostavenie krízového scenára a krízového rozpočtu Realizácia komplexu ozdravných opatrení. Návrat k štandartnému riadeniu.