Špecializované predajne mäsa - Barusová, Marcela
Zákazníci objavujú čaro pôvodu - zákazníci stále nakupujú mäso v špecializovaných predajniach, napriek tomu, že súčasťou veľkoplošných predajní sú aj oddelenia mäsa a mäsových výrobkov. Situácia na slovenskom trhu s mäsom. České domácnosti nakupujú tento sortiment najviac u špecialistov, hlavné nákupné miesto čerstvého mäsa.