Meranie výkonnosti firiem vo vybraných odvetviach ekonomiky SR - Neumannová, Anna
Hodnotenie vybraných odvetví hospodárstva SR prostredníctvom viacerých metód multikriteriálneho vyhodnocovania variantov. Využitie metód sa javí ako jedna z možností sledovania vývoja výkonnosti vybraných odvetví v sledovaných obdobiach. Metóda váženého súčtu poradí. Bodovacia metóda.