Charita se ziskem - Pokorná, Radka
Cause related marketing (CRM) - marketingové aktivity firmy spojené s verejne prospešnou akciou. Možnosť odlíšiť sa od konkurencie a zvýšiť predaj. Pozitívny vplyv Cause related marketingu na zamestnancov firmy. Príklady z praxe: Ostrovy života, Bezpečne za volantom a Senior telefón. Záujem spotrebiteľov o takéto marketingové aktivity.