Dobehneme Škandináviu ? - Košťál, Daniel
Slovenskí podnikatelia sú vystavení jednému z najväčších rizík v Európe. Situáciu v platobnej disciplíne odhalil prieskum švédskej spoločnosti Intrum Justitia. Payment Index a postavenie Slovenska v rebríčku 25 hodnotených krajín. Európska platobná disciplína.