Kam s nimi? - Nejezchlebová, Linda
Trend generácie narodenej medzi rokmi 1965 - 1980 (nazývaná Generáciou X) tráviť spoločné dovolenky s deťmi. Pripravenosť zahraničných hotelov na prijatie rodín s deťmi. Balíky programov. Aktívna skupina súčasnej generácie - seniori. Programy pre seniorov. Zvyšovanie dôvery medzi hotelom a jeho hosťami.