Zodpovednosť členov štatutárnych a dozorných orgánov kapitálových obchodných spoločností - Ovečková, Oľga
Rozbor problematiky súkromnoprávnej zodpovednosti členov štatutárnych a dozorných orgánov z pohľadu ich zodpovednosti voči spoločnosti, voči spoločníkom (akcionárom) a voči veriteľom spoločnosti. Podstata zodpovednosti za škodu, predpoklady jej vzniku, ako aj vymáhateľnosť nároku na náhradu škody.