K prognózam vývoja medzinárodného práva (verejného) ako súčasti medzinárodného prostredia Slovenskej republiky - Šebesta, Štefan
Charakteristika medzinárodného prostredia Slovenskej republiky. Miesto medzinárodného práva (verejného) v medzinárodnom prostredí Slovenskej republiky. Vývoj medzinárodného práva v časovom horizonte do roku 2030. Predpokladaný vývin medzinárodného práva v rokoch 2007-2015